360° Testimonials

Crystal Kwee

Executive Manager – Opdrachtgever
“Harm is een geweldige ambassadeur voor een organisatie. Hij is integer en werkt resultaatgericht. Ik heb Harm leren kennen als een inspirerende persoonlijkheid die ‘out of the box’ denkt.”

Raj Arora PE

VP & GM – Business Stakeholder

“Harm was bijzonder bekwaam in het slaan van de brug tussen de business en de functie. Ik raad hem ten zeerste aan voor een bestuurlijke HR-rol.”

Rebecca Feder MBA SPHR

VP HR – Manager

“Harm is een waar toptalent, jaar op jaar overtreft hij zijn doelstellingen. Zeer gerespecteerd door het management en HR-collega’s. Harm heeft een ongeëvenaarde werkethiek.”

Jiri Brodecky

HR Directeur – Collega
“Hij werkt effectief samen met leiders op verschillende niveaus binnen de organisatiestructuur. Hij is een collega die altijd een extra stap zet om zijn belofte na te komen.”

Svetlana Dmitrenko

HR Directeur – Medewerker
“Harm is een zeer betrouwbare manager op wie je altijd kan rekenen. Hij heeft sterke competenties op het gebied van conflictbeheersing, bespreekt de kritieke kwesties openlijk en vindt altijd de beste oplossing voor alle partijen. Als manager is hij een voorbeeld voor het hele HR-team.”

Ingrid van Berkel

Arbeidsrechtadvocaat (Partner) – Externe partij
“Het is altijd een plezier om met Harm samen te werken. Stevig in onderhandelingen bij exit scenario’s en tegelijkertijd aandacht voor de relatie in gecompliceerde zaken. Zorgvuldige luisteraar. Goede sparringpartner en communicator.”