Image

"Heel erg technisch ben je niet, maar ik vind je wel een leuke kerel"


Deze uitvoerder stelde mij op mijn 22ste voor een keuze. Met mijn MTS-Bouwkunde diploma op zak bood hij mij een baan als schoonmaker annex leerling timmerman op een bouwplaats. Eindelijk kon ik net als mijn vrienden een Golf met een stoere geluidsinstallatie kopen...

Maar ik besloot het roer volledig om te gooien.
Image
Inmiddels heb ik een bewezen staat van dienst in het leiden van HR en verandering wereldwijd van de VS tot Kazachstan en van Noorwegen tot Israël.

Van een thuiszorgorganisatie in Noord Nederland tot de "innovatiegarage" van een multinational in Tel Aviv.

De vele en rijke ervaringen die ik heb opgedaan op mijn (professionele) levenspad maken mij tot de Consultant en Coach die ik ben: persoonlijk, benaderbaar en oplossingsgericht.
Wil je meer weten over mijn over mijn ervaringen? Lees dan mijn Blog
Image

Waarden

Image

Integer


Het (bedrijfs)belang van de cliënt staat centraal. Transparantie en betrouwbaarheid zijn mijn ingrediënten voor duurzame samenwerking.
Image

Hartelijk


Effect is kwaliteit maal acceptatie (Norman Maier). Hartelijkheid is onlosmakelijk verbonden met mijn stijl en van fundamenteel belang voor het behalen van maximale acceptatie van (door de cliënt) gestelde doelen.
Image

Helder


De sleutel tot succes. De drive om (de cliënt) te verrijken met verfrissende inzichten en oplossingen voor bestaande uitdagingen.

Missie & Visie

Missie


Cliënten verrijken met verfrissende inzichten voor personele vraagstukken.

Visie


Het verrijken van zoveel mogelijk cliënten.

Bijgedragen aan het succes van

Image
Image
Image
Image
Image
Image